(ФОТО) „Талат Џафери сторил тешка повреда на Етичкиот кодекс на Собранието која мора да биде санкционирана!“

Тешка повреда сторил “пратеникот кој што врши притисок на државните службеници и на другите вработени во Службата на Собранието во

Прочитај повеќе