И во услови на пандемија, успешна година за „Жито пром“ – во најава нов погон и нови функционални колачи

Компанијата „Жито пром“ од Гевгелија, која ги произведува висококвалитетните и вкусни кроасани „4U“, бележи успешна година и покрај сите предизвици

Прочитај повеќе