Лето во Европа: Форбс објави листа на 20 најбезбедни дестинации од корона

Американскиот магазин Форбс пренесе попис на 20 европски дестинации за пост-корона патување, меѓу нив се најдоа Загреб, Ријека и Цавтат, а освен

Прочитај повеќе