Започна со работа лизгалиштето пред градските базени во Куманово

Вчера Градоначалникот Максим Димитриевски и претседателот на Совет Атина Мургашанска, присуствуваа на монтажното лизгалиште кое што се наоѓа пред градските

Прочитај повеќе