Осудени шумски полицајци и понатаму во униформа

Димче Талевски од Демир Хисар и Душан Миновски, Ивица Јошевски, Сашо Трајковски, Бобе Силјановски и Дејан Миновски од село Сопотница,

Прочитај повеќе

Ловец на слонови и лавови, жив изеден од крокодили, додека бил на сафари во Зимбабве

Скот ван Зил исчезна минатата недела откако замина на лов на сафари во Зимбабве. Придружуван од група кучиња трагачи на

Прочитај повеќе