маж

НовостиСветот на работникот

Јазот меѓу мажот и жената е голем особено во ИТ -секторот, предупреди сопругата на претседателот на Македонија

Со зголемувањето на дигиталната писменост, ќе може да се ублажат многу прашања поврзани со родовата нееднаквост, смета сопругата на претседателот,

Read More