5G за секого – Македонски Телеком ги претставува T Phone и T Phone Pro

5G за секого Македонски Телеком ги претставува T Phone и T Phone Pro   §  Првите телеком 5G смарфони имаат

Прочитај повеќе

Македонски Телеком: раст на приходите, инвестиции и ширење на 5G мрежата во првите 9 месеци од 2021

Во првите девет месеци од 2021 година, Македонски Телеком продолжува со успешното работење во сите сегменти. Приходите од продажбата се

Прочитај повеќе

„Моментално работиме комбинирано“: Која е компанијата во Македонија што ги применила ковид моделите на работа?

Бобан Илијевски Што се однесува до Македонија, работата од далечина или хибридниот начин на работа се уште се табу теми,

Прочитај повеќе

Македонски Телеком одбележува 25 години мобилна телефонија во Македонија

Од првото АЛО до најновите генерации на технологии Кога на 14 октомври 1996 година, во Македонија беше воведена 2G технологијата и

Прочитај повеќе

Со иновативната технологија на Македонски Телеком, Скопје станува Паметен град

Македонски Телеком ја најави финалната фаза на проектот Скопје паметен град, кој почна во март годинава. Преку иновативна и напредна

Прочитај повеќе

Истражување: Само 28 проценти од компаниите се дигитално зрели

Само 28 проценти од компаниите во нашата земја се дигитално зрели, 42 отсто се компании со средна дигитална зрелост, а

Прочитај повеќе

Smart Start – студентска програма на Македонски Телеком за професионален развој и одличен старт на кариерата

Македонски Телеком ги отвора вратите за студентите коишто имаат амбиција и желба за личен раст и развој во доменот на

Прочитај повеќе