Златниот ретривер и мачката станаа сензација заради нивното симпатично пријателство

Златниот ретривер Самсон и шкотскиот преклоп Клео се неразделни. Сопствениците Лео и Ерик Хенди од Сан Франциско посвоија осумнеделно маче

Прочитај повеќе