- Advertisement -

archiveминистерство за информатичко општество

МакедонијаСиндикат

КСС одржа средба со заменик министерката за информатичко општество и администрација

Невенка Стаменковска Стојковски, заменик министерката за информатичко општестсво и администрација во техничката Влада на РМ, одржа состанок со претставници на...