ЗНМ и ОБСЕ: Обезбедени заштитните средства за новинарите и медиумските работници

Здружението на новинарите (ЗНМ) и Мисијата на ОБСЕ во Скопје информираат дека денеска започна дистрибуцијата на пакетите со заштитни средства

Прочитај повеќе

Мизрахи оствари средба со шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, Клемнес Која

Министерката за труд и социјална политика Рашела Мизрахи оствари работна средба со Амбасадорот Клеменс Која, Шеф на Мисијата на ОБСЕ

Прочитај повеќе

„Кога го изигруваме системот други работници плаќаат со животи“ – Интервју со М-р Милан Петковски

Можеби вие лесно може да замените некого, како работник, но како ќе го надоместите тој заменет работник, како татко и

Прочитај повеќе