Дебата за младинско претприемништво во Скопскиот регион: предизвиците и перспективите

Здружението СВТ Алумни Скопје, како членка на НМСМ, денеска ќе организира јавна расправа на која ќе се дискутира за моменталната

Прочитај повеќе