- Advertisement -

archiveпаркинг

Колумни

Плоштад или паркинг?

Мала прошетка по плоштадот Македонија во Скопје, сега со целосно доуреден простор. Оној од Пелистер кон Триумфална и ГТЦ. За...
Македонија

Шилегов: „Градски паркинг“ не може самоиницијативно да отстрани непрописно паркирани возила на Водно без полициска асистенција

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов во коментар за непрописно паркирани автомобили на Водно денеска истакна дека Јавното претпријатие „Градски...