Сексуалните работници бараат декриминализација и дозвола да си ја вршат професијата

Црвени фустани среде градски парк беа прикачени во знак на меѓународниот ден на сексуалните работници. Преку оваа уметничка инсталација заедницата

Прочитај повеќе