Двајца Кавадарчани добија грантови од 20.000 евра за семејни винарии

Директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, Никица Бачовски, денеска во Кавадарци, врачи две од вкупно

Прочитај повеќе

Како да се усогласат семејниот и работниот живот?

КАКО ДА ГИ УСЛОГЛАСИМЕ РАБОТНИТЕ СО СЕМЕЈНИТЕ ОБВРСКИ? Професорот Јовевски во прилог дава одговор и дискутира на следните теми и

Прочитај повеќе