Тренчевска: Родовата перспектива и инклузијата на маргинализираните групи граѓани во општествените текови е наш приоритет

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска се сретна со директорот на канцеларијата на Европската банка за обнова

Прочитај повеќе