Просечната плата во септември изнесува 25, 435 денари

Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен, во септември 2019 година, изнесува 25 435 денари. Според податоците на Државниот завод за

Прочитај повеќе

Нема сеуште реформи за основното образование

Неизвесно е дали од Септември основците ќе имаат помалку часови, ќе учат по Кембриџ програмата и дали ќе одат на

Прочитај повеќе