Бесими: Сетот мерки изнесува околу 400 милиони евра

Сетот на мерки што денеска го презетираше Владата има финансиски импликации во висина од околу 400 милиони евра. Од нив,

Прочитај повеќе

Неделава ќе се носат уредбите за третиот сет мерки

Уредбите за мерките од третиот сет треба да се донесат неделава, по што и на граѓаните ќе им биде објаснето

Прочитај повеќе

Прилепската чаршија бара нов сет мерки од Владата

Дуќанџиите, малите трговци и претприемачи од Прилепската чаршија бараат нов сет мерки од Владата без ограничувања. Сегашните не им помагаат

Прочитај повеќе