archiveсила

ЕкономијаСветСветот на работникот

Британија ги затвора вратите за нискоквалификуваните работници

Британската министерка за внатрешни работи, Прити Пател изјавила дека Британија нема повеќе да увезува нискоквалификувана работна сила. Освен тоа, рекла...
МакедонијаСиндикат

Синдикати: Несигурноста со договорите за работа и ниските плати се најголема причина за иселувањето

Работничката несигурност со договорите за вработување и ниските плати се една од главните причини за иселувањето велат од синдикатите. Очекуваат...
1 2
Page 1 of 2