archiveсиндикални

МакедонијаПравдаСиндикат

Платите на универзитетите ќе се зголемуваат со посебен закон

‌Заради објективно и навремено информирање на јавноста, ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, проф. д-р Никола Јанкуловски,...
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Синдикат на клинички центар: Ректорот погрешно ја толкува одредбата од законот за формирање на синдикат

Реакцијата на синдикатот на клинички центар за изјавата на Ректорот на УКИМ ви ја пренесуваме интегрално: За Синдикатот на Клинички...
МакедонијаПравдаСиндикат

Стоп за извршители: Ако застаруваат кривичните дела, треба да застаруваат и долговите

Ова е втор вторничен протест со поплаки на разочараните, дискриминираните и злоупотребените граѓани од страна на извршителите, пред Министерството за...
1 2 3 4
Page 1 of 4