Митровски ги оцени надлежните со 10 -ка за работење спротивно на она за што се платени

Во петокот, Министерот за економија Крешник Бектеши истакна дека ќе бидат вклучени и претставниците на работници во туристичко – угостителскиот

Прочитај повеќе