Синдикатот за угостителство и туризам изрази безусловна поддршка за протестот на Синдикатот на полицијата

Почитувани, Со ова писмо Синдикатот за угостителство и туризам сака безусловно да ја изрази својата поддршка за најавениот протест на

Прочитај повеќе

СПМ: Распоредувањата на полициските работници надвор од местата на живеење се незаконски

Синдикатот на полиција во Македонија денеска се пожали дека во изминатиот период свесно од страна на Одделот за правни работи,

Прочитај повеќе

СПМ: Започна пракса на поништување на решенијата на Министерот за распоредување на полициски службеници

Фејсбук статус на Синдикатот на полицијата во Македонија:  Известување Се известуваат сите членови и вработените во Министерство за внатрешни работи

Прочитај повеќе