СТВ: Сите заедно ќе дадеме поддршка во борбата за достоинството и професионализмот во полицијата

Синдикатот за транспорт и врски- СТВ преку писмо за поддршка изрази целосна поддршка на Синдикатот на полиција во Македонија. Писмото го

Прочитај повеќе