- Advertisement -

archiveСкопје

МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

Пожарникарите во Скопје имаат два клучни проблеми: Недоволниот број на вработени и старите возила

Пожарникарите се несомнено едни од најсуштинските професионалци коишто и тоа како играат клучна улога во безбедноста на луѓето во градот...
ЕкономијаМакедонијаНовости

Договорено стручна соработка помеѓу ААМ и Пошта со цел- враќање на култната Шалтер Сала во полн сјај

Како резултат на повикот на Управата на АД “Пошта на С.Македонија“ за вклучување на стручната јавност во општествена акција за...
1 2 3 7
Page 1 of 7