- Advertisement -

archiveскратено

ЕкономијаМакедонија

Со скратено работно време ќе бидат само угостителите

Ограничувањето на работното време до 23 часот засега ќе важи само за угостителските објекти, рече вицепремиетот за економски прашања Фатмир...