Министерството за економија го прифаќа барањето на СКСЗМ за замрзнување на профитната маржа

Стопанската Kомора на Северо-Западна Македонија, по извршената анализа, констатира дека замрзнувањето на трговската маржа е штетно за економијата на земјата

Прочитај повеќе