АЗЕСКИ ВО ПОСЕТА НА КОМПАНИИТЕ ВО МАРИНО И КАДИНО

Компании во прехранбената индустрија ќе бидат цел на разговорите за актуелната ситуација предизвикана од мулти кризата како потврда на активностите

Прочитај повеќе