ЗНМ: Осуда за вработеното лице во МОН кое попречувало снимател да ги изврши работните задачи

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) го осудува односот од страна на државен службеник кон снимателот Африм Јонузи од ТВ21

Прочитај повеќе