Пратениците даваат надеж дека помошта од 6,000 денари да стигне до сите

Собраниската комисија за финансирање и буџет како матична комисија денеска го усвои дополнувањето на Законот за финансиска поддршка на повеќе

Прочитај повеќе

Предлогот за пензионирање на 64 години за власта е оправдан, за опозицијата противречен

Собраниската Комисија за труд и социјална политика денеска во прво читање расправаше по измените и дополнувањата на Законот за работни

Прочитај повеќе