Мицевски: Да се овозможи редовно, физичко присуство на медиумите на собраниските комисии

Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалиција „За обнова на Македонија“, Никола Мицевски денеска се обрати на собраниската седница.

Прочитај повеќе