- Advertisement -

archiveСоопштение до медиуми

МакедонијаСиндикат

САДУ: Бараме да се почитува ветеното! СТОП за трансфер од јавен во приватен сектор

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија преку соопштение до јавноста апелира да престане да се форсира идејата трансферот...
МакедонијаСиндикат

КСС со подршка за штрајкот на СОНК и повик до родителите за солидарност кон просветните работници

КСС во минатото постојано укажуваше на лошата состојба на вработените во јавниот сектор. Своето незадоволство гранските синдикати го искажаа низ...