- Advertisement -

archiveСопиште

Македонија

Без струја делови од Сопиште, Бутел, Аеродром и Гази Баба

ЕВН информира дека денеска, заради  технички зафати во дистрибутивната електро – мрежа, без електрична енергија ќе останат дел од корисниците...