Националната платформа за женско претприемништво ќе делува за одржлив економски раст

Националната платформа за женско претпримништво, финансиран од ИПА Програмата (Програма за претпристапна помош) на Европската Унија за Граѓанско општество и

Прочитај повеќе

Аплицирањето за новата кредитна линија на Развојна банка – Ковид 3 започнува на 16 декември

Сојузот на стопански комори на Македонија информира дека аплицирањето за новата кредитна линија на Развојна банка – Ковид 3 за

Прочитај повеќе