Стомнарски: Фирмите купуваат тутун по шифри, а не по правилник

Менде Стомнароски од Сојузот на тутунарите во емисијата 24 анализа рече дека ситуацијата на терен ен еизвесна и вишокот на

Прочитај повеќе