Српските туристи искористија 84.000 бесплатни картички за патарина

Близу 84.000 бесплатни електронски картички за плаќање патарина искористиле српските туристи кои транзитираа низ државава на патот кон Грција. На

Прочитај повеќе

Хотелиерите најавуваат попусти на аранжманите за српските туристи

Хотелиерите долж охридско – струшката ривиера за оваа туристичка сезона најавуваат попусти на аранжманите за српските туристи. Цените на туристичките

Прочитај повеќе