ИСТ ГЕЈТ МОЛ: Скопје добива мол во ранг на европска метропола

Денес во Скопје официјално е отворен ИСТ ГЕЈТ МОЛ, инвестиција вредна 103 милиони евра. Портата на новиот мол во Скопје

Прочитај повеќе

Ист Гејт Мол – изграден во рекорден рок за 26 месеци, денес искажа благодарност за соработниците и партнерите

Скопје го доби Ист Гејт Мол – нов стимул за економски развој и 2.500 вработувања Во предвечерјето на официјалното отворање,

Прочитај повеќе

Новиот Тинекс ќе отвори 60 нови работни места

Се отвора прв Тинекс во рамки на трговски центар од октомври оваа година, кој ќе претставува иновативна комбинација од Супер

Прочитај повеќе

Давков за ВЕЧЕР: „Кико Милано“, „Мадам Коко“ и „Папа’с Кафе“ доаѓаат во Скопје Ист Гејт Мол

Трговскиот центар „Скопје Ист Гејт Мол“, кој ќе биде меѓу најголемите во јадранскиот и јонскиот регион се отвора наесен, а

Прочитај повеќе

Трговскиот центар Скопје Ист гејт во последна градежна фаза, ќе создаде добро платени работни места

Скопје Ист гејт инвестира и во услови на пандемија, севкупната значајна инвестиција изнесува над 350 милиони евра и тоа е

Прочитај повеќе