Последни подготовки за јубилејното 10то издание на Авицена Женска Трка

Здрав живот, рекреација, ослободување од стрес, но и љубов кон трчањето се само дел од причините поради кои многу дами

Прочитај повеќе

На HalkVeloGreen од 233 учесницисе собраа184.500 денари наменети за пошумување

На хронометар велосипедската трка HalkVeloGreen што Халкбанк АД Скопје ја организираше на 8 Септември, во Маврово, учествуваа 233 велосипедисти кои

Прочитај повеќе

Халкбанк АД Скопје, горд поддржувач на трката HalkEco Хронометар 10KM

Првата Хронометар атлетска трка, HalkEco Хронометар 10KM што во саботата се одржа на кејот на Вардар, покажа дека и во

Прочитај повеќе