UncategorisedМакедонијаСиндикат

Административно-техничкиот персонал во Здравство бара покачување на платите

   Време за читање помалку од минута

Независниот синдикат на административно – техничкиот перонал во Здравството денес испрати Барање за покачување на платите.

Бидејќи како што се вели во барањето во новите покачувања кои се најавени од министерот Венко Филипче, тие биле изоставени, пишува Курир.

74294160 412356502769741 266312664118984704 n

Извор: Курир