МакедонијаПравдаСветот на работникот

Ажурирана листата на компании кои зеле државна помош, а не им исплатиле минимална плата на работниците

157views

Владата ја ажурираше листата на компании на кои им е исплатена државна помош за минимална плата, а тие не ги уплатиле средствата на своите вработени.

Преземете ја табелата на следниот линк.