НовостиПравдаСветот на работникот

Ампева: Дејностите за кои зборува премиерот имаат забрана за работа во НЕДЕЛА

   Време за читање помалку од минута

Фејсбук статус на Кристина Ампева:

За да биде појасно :‼️Дејностите за кои зборува премиерот имаат забрана за работа во НЕДЕЛА. Според закон кои тие сами го донесоа, на наше барање, секако . Дејностите за кои зборува не се внесени во листите за работа во Недела.‼️ Бидејки тоа го побарале трговците,еве ние од името на работниците БАРАМЕ државен трудов инспекторат да го почитува законот кој премиерот очигледно не го прочитал.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0idhPADkZtEAeL26oyrhnEVoUtKxy1uekcSYvBNtFtgLUB3FBhmdtWVqBw99jnRQ9l&id=100000700053445&mibextid=RtaFA8