МакедонијаСиндикат

Благодарници за дел од Крводарителите – членови на НСО

162views

Доделување на Благодарници на дел од Крводарителите – членови на НСО, со целосна примена на мерките за заштита.
Честитики за организаторот – Секцијата на крводарители во НСО.

Фејсбук статус на Независниот синдикат на одбраната