- Advertisement -
ИнтервјуаМакедонијаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО)НЕМА НОВИ ЗАКОНИ ЗА РАБОТНИЦИТЕ СЕ Е ПОПУЛИЗАМ

(ВИДЕО)НЕМА НОВИ ЗАКОНИ ЗА РАБОТНИЦИТЕ СЕ Е ПОПУЛИЗАМ - Работник
265views

Втор дел од ексклузивното новогодишно интервју со претседателот на Конфедерација на слободни синдикати на Македонија, Благоја Ралповски. Во прилог е видеото: