МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) Дали се спроведени законите за здравствена заштита на наставниците и децата?

Дали се спроведени законите - Работник
415views

Дали доколку се почитуваше законот за Безбедност и здравје при работа според правилниците за биолошка штетност ќе имаше ваква фактичка ситуација?

Дали надлежните доволно се грижат за здравјето на наставниците?

Дали соционалниот дијалог е функционален?