- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникот

(ВИДЕО) Кои се разликите помеѓу штрајк и протест?

Кои се разликите помеѓу штрајк и протест - Работник
345views

Фејсбук статус на проф. д-р Лазар Јовевски:

ШТРАЈК ИЛИ ПРОТЕСТ….
-Кои се разликите помеѓу штрајк и протест и кога треба да се практикува едната или другата форма? Во пракса има голем број дилеми и проблеми околу практикувањето на штрајкот или пак на протестите….