- Advertisement -
ИнтервјуаМакедонијаСиндикат

(ВИДЕО) Предлогот на МТСП не е во насока Недела да биде неработен ден

(ВИДЕО) Предлогот на МТСП не е во насока Недела да биде неработен ден - Работник
1.48Kviews

Денеска во интервјуто за порталот Работник, Претседателот на Конфедерација на слободни синдикати на Македонија изнесува детални предлози и предупредувања во врска со Недела да биде неработен ден.
Во прилог погледајте го интервјуто со Благоја Ралповски.

 

Advertisement