- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникот

(Видео) Препораки за заштита на работниците на работните места

Препораки за заштита - Работник
247views

Македонското здружение за заштита при работа – МЗЗПР на својот јутуб канал постави видео, во кое се даваат инструкции за тоа како најдобро работниците да се заштитат на своите работни места од вирусот Ковид 19.

Поради тоа што има голем број на заразени работници на нивните работни места, овие препораки се од голема помош.

Advertisement

 

Порталот Работник уште на почетокот од појавувањето на вирусот Ковид – 19 во Македонија направи интервју со претседателот на МЗЗПР, Милан Петковски, каде тој ги посочи препораките за заштита на работно место од вирусот Ковид – 19.

Advertisement
Advertisement

Advertisement