- Advertisement -
ИнтервјуаМакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) „Работничките права се кршат уште повеќе во екот на пандемијата“

264views

Претседателот на Синдикатот за угостителство и туризам – СУТ во интервјуто за порталот Работник зборуваше и за прекршувањето на работничките права во овој сектор. Тој нагласи дека зголемен е мобингот.

Повеќе погледнете во видеото:

Advertisement