- Advertisement -
ИнтервјуаПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) САМО ОБИДИНУВАЊЕТО НА СИНДИКАТИТЕ ДАВА ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ, ДОКОЛКУ ПОСТОЈАТ ВИСТИНСКИ СИНДИКАТИ

САМО ОБИДЕНУВАЊЕТО - Работник
448views

Втор дел од интервјуто на порталот Работник со Претседателот на СОНК Јаким Неделков, во коешто тој зборува на повеќе теми повразни со работниците од образованието, културата и науката.