- Advertisement -
Интервјуа

(ВИДЕО) Стојчевски: Отпуштањето на новинарите е техничка одлука за сопствениците, но судбинска приказна за новинарите

Стојчевски: Отпуштањето на новинарите - Работник
721views

Новинарите и медиумските работници известуваат за проблемите на другите, а немаат каде да ги кажат своите, вели Тодор Стојчевски, поранешен новинар и докторанд на факултетот за медиуми во Љубљана, Словенија, во видео интервју за порталот Работник.

Во продолжение погледнете го целосното интервју: