- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Вработените во „Еурокомпозит” бараат конечно решение за нивниот проблем

Вработените во „Еурокомпозит” - Работник
267views

Вработените во прилепски „Еурокомпозит” бараат конечно решение за нивниот проблем, односно згрижување на 64-те лица кои не земаат плати, на кои не им се исплаќаат придонеси и речиси два месеца се на принуден одмор. Тие денеска повторно се собраа во дворот на фабриката за да бараат решение од Владата.

Роберт Богданоски, претседател на Синдикатот категорично вели дека бараат да им се реши ситуацијата на работниците, пишува ММС.

Целосниот текст прочитајте го тука