Вработените во Пошта се подготвуваат за предупредувачки протести – два месеци не им била исплатена плата

Вработените во Македонска пошта велат дека веќе два месеци нема исплата на плата.

До редакцијата на Скопјеинфо пристигнала информација од лице вработено во Македонска пошта, кое навело дека на вработените не им биле исплатени две плати и дека донеле одлука за организирање на предупредувачки протест.

Повеќе тука